Op de weblog van Frans Nauta, voorzitter van Stichting Kennisland kwam ik een aardige posting tegen over de uitleg van de Creative Commons in gewoon, begrijpelijk Nederlands. Voor ieder een die er meer van wil weten dus een aanrader. Het is afkomstig van de site www.naarvoren.nl.
Over de auteur
Hans Mestrum
Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.
gerelateerde berichten
1 reactie
Videofilms - Videobewerking
Ik maak korte authentieke videofilms ofwel videoblogs. Dat kunnen impressies zijn van bijvoorbeeld een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, van een presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen. Je vindt voorbeelden in mijn videoportfolio.
Ik voer het hele traject voor je uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.
Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!
Laatste berichten
-
Drone video31 mei, 2017
-
9 soorten videoblogs23 feb, 2017
-
E-book 37 tips voor de video-doe-het-zelver20 feb, 2017
Laatste reacties
- Hans Mestrum 25 mei, 2016
- Hans Mestrum 6 november, 2014
- Fons 6 november, 2014
- Michel van de Wiel 6 november, 2014
- Hans Mestrum 6 november, 2014
Laatste videoblogs
- Videoblog: Impressie evenement the Future of Waste, de kracht van kringlopen
- Videoblog: Meewerkend Boxtel – opknappen Stationsplein
- Videoblog bij boek Vaardig in Geluk
- Multicam clips, meerdere microfoons en Zoom recorder H4N
- Society 4.0: Impact digitalisering en robotisering op de toekomstige samenleving
Ik zie zeker mogelijkheden in CC, maar de vraag die ik altijd mezelf stel is: Hoe kan je er als auteur (print, muziek, film, software etc.) dan nog geld mee verdienen? Ik heb er al eens over geschreven en veelal komen we niet verder dan het voorbeeld van de band die zijn muziek “gratis” online zet onder een CC licentie en zo meer bezoekers op concerten krijgt, meer shirts verkoopt en misschien een CD extra. Maar hoe zit het bijvoorbeeld met film? Of Dan Gillmor die zijn boek “We the media” gratis weggeeft onder een CC licentie. Hoe gaat hij zijn inspanningen terugverdienen?
Zucht…weer zo’n onderwerp waar ik graag meer over wil weten…